DET HÄR HÄNDER!

Under kvällens filminspelning hade vi filmaren och vännen Ellinor Andersson med oss på plats. Hon gör en behinde the scene - kortfilm. Där får ni se hur vi hanterar arbetsreglerna och hur snabbt det går när man har kul tillsammans!
 
Ni undrar varför vi inte alltid publicerar filmerna direkt? Vi har ju våra regler: max 2 timmars inspelning, 2 timmars klipp och 2 timmars ljudläggning. Då borde vi kunna producera ett tiotal filmer med rask fart. Men alla i EX-IT har heltidsstudier eller jobb. Det krävs en hel del planering för att få ihop allt inför filminspelningarna med locations, manus, skådespelare, foto, ljud, statister och kostym. Att planera allt tar längre tid än att faktiskt framställa brevfilmen. 
 
Dessutom vill vi ha en releasefest så vi kan fira den nya starten med er alla! När datum, underhållning och lokal är bokat för releasen är ni de första som får veta. Ni får helt enkelt vänta med spänning! Och fortsätt skicka in era minnen, citat och situationer till oss. Vi behöver oändligt mycket material! 
 
Tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0