OM EX-IT

 

 

Du kommer väl ihåg brevfilmerna som visades på SVT:s långkörare Bullen, byt ut namnet Bullen mot EX-IT och tänk kärleksrelationer som inte riktigt gick som de skulle. Relationer med allt vad det innefattar; långvariga, tillfälliga, djupa, flyktiga, sexuella eller kanske destruktiva.

 

Skriv dina minnen, citat, dikter, brev och tankar till oss om gamla kärleksrelationer. Din sanna historia kan bli en kortfilm! Alla texter vi får in publiceras, som text eller kortfilm. Bloggen blir en plattform där våra hjärtskärande och underliga upplevelser ges utrymme och får en egen puls.

 

Vi skapar bloggen tillsammans med dig och dina upplevelser!

 
Media om EX-IT 
Landet runt (15min in) 
SVT nyheter
Radio P3 (PP3)
TV4 Nyhetsmorgon 
Webb-tv Skånskan
Radio P4 Malmö 
Sydsvenskan
Konstpretto
Kristianstadsbladet
Malmö Lokaltidning
Mahskara (Klicka två gånger på artikeln, justera zoom uppe på skärmen)
Norra Skåne
Skånskan
Radio P4 Kristianstad (Ca 14.10 in) 
Feber
 
Vi tar avstånd från all form av personlig kränkning, förnedring och ofredande. Syftet är snarare att man ska kunna diskutera, dela med sig och skratta åt eländet som dagligen drabbar oss människor i mötet med andra.
 
SNABB INFORMATION: Brevfilmerna är mellan 1-5min långa. De handlar om olika sanna situationer i gamla kärleksrelationer. Vi filmar med arbetsregler och hög puls: inspelning 2h, klipper 2h och ljudlägger på 2h. Vi håller oss trogna till den sanna historien vi fått in och ändrar inte i inskickade material. 
 
 
 
                                                                                                                 ©Annamia Olvmyr

RSS 2.0