DET NYA ÅRET

Vi är så förbaskat stolta! 
 
  •  Samarbetat med duktiga musiker, arrangörer och stillbildsfotografer mm. 
  • Ni har lånat ut era hem/företag till filminspelningar och varit statister i flertalet brevfilmer. 
 
Ni har tagit emot oss med öppna och nyfikna armar. Det är tillsammans, med alla iblandade, som vi har gjort EX-IT möjligt. Vi har arbetat otroligt hårt, intensivt och med hela våra hjärtan för projektet. Det har varit en utmanande, magisk och unik resa som började vintern 2011 och nu avrundas 3 januari, 2013. Det nya året innebär nya äventyr, för oss som grupp och individuellt. 
 
Vi bugar, klappar oss själva och er alla på axlarna.
 
GÖTT JOBBAT! 
 
Vi önskar att materialet vi skapat och samlat ihop kan återanvändas, utvecklas och möta fler plattformer. Kontakta EX-ITs regissör och producent Annamia Olvmyr för mer information om rättigheter och möjligheter: annamiaolvmyr[a]hotmail.com

SÄSONG 2


BREVFILM: SOCKERKAKAN

 
 
 Lyckligt förälskad åker hon buss ut till landet för att umgås med sin pojkvän.
 
 

FANBASE

Foto: Evelina Hultqvist


Jag spelade under de sena tonåren i ett band. Som det ofta blir så bildas en liten men stöttande fanbase runt bandet. Där fanns bland en söt syster till gitarristen i bandet. Hade alltid varit allt för blyg för att erkänna någon attraktion för någon tidigare, men denna gång var det något som gjorde att jag tänkte annorlunda.

 

Tog rent kallt telefonen och ringde henne och berättade att jag gillade henne. Reaktionen var ganska väntad… 

 

…tystnad.

 

Vi hade inte umgåtts speciellt mycket innan och jag hade inga större förhoppningar på att hon faktiskt skulle känna likadant. Och några veckor senare berättade hon också att hon var smickrad men att det inte var mer än så. Ett misslyckande kan tyckas, men för mig var hela händelsen faktiskt ett genombrott.

 

/Anonym


RSS 2.0