OPLANERAT WEBBSEX

Internet och egna hemsidor var ett nytt påfund. Denna historia utspelade sig alltså för flera år sedan. 

 

Killen jag var tillsammans med hade i alla fall en webbkamera som filmade hans lägenhet. Det hela visades live på hans hemsida. En dag glömde han bort att stänga av kameran. Så vi gick omkring nakna, hade sex lite överallt.

 

Och plötsligt ringde telefonen…

 

Det var hans stora syster och hennes små barn! De hade tänkt kika in på mitt ex hemsida och se vad han hade för sig denna dag. Och där var vi nakna och sexuella! Hon var inte nöjd! Och barnen blev väl livrädda.

 

Vill tillägga att jag inte hade träffat dem än och nu skulle första släktmiddagen bli lite jobbigare.

 

/Anonym


SVEKET

Foto: Evelina Hultqvist

 

Det var vinter. Jag och mitt ex hade bara en vecka tidigare gjort slut. Jag for till min familjs stuga över helgen, min syster och hennes bästa kompis skulle låna min lägenhet över helgen.

 

Den helgen var de på en fest med mitt ex. En månad senare berättade min syster att mitt ex och hans bästa kompis hade dragit hem till mig och haft sex i min säng efter den där festen. Vid det laget så hade jag och mitt ex börjat träffa varandra igen, eller snarare börjat ligga med varandra igen, i samma säng som de hade legat med varandra. Han lyckades hålla "den lilla incidenten" hemlig för mig i en månad.

 

När min syster inte kunde undanhålla det för mig längre så ringde jag mitt ex och berättade för honom vilken hora han var som hade haft sex med en annan kille i min lägenhet och i min säng. Han svarade då "Det bara blev så. Det var din lägenhet som låg närmast. Jag hade ju inte velat gå hem och riskerat att väcka min morsa liksom." Efter en fet jävla utskällning så bröt jag all kontakt med honom. Det har gått två år sedan det hände och jag kan fortfarande inte titta på honom utan att tänka på vad han har gjort mot mig. Vilken jävla pajas till kille!

 

/Anonym


BREVFILM: DEN PÄRONFORMADE SVERIGEDEMOKRATEN

 
 
Hon har småpratat på nätet med en kille ett tag. Ibland blir det lite dirtytalk. Denna kväll bestämmer de sig för att träffas första gången i verkligheten.

RELEASEFESTEN #2

Sophia och Lina berättar vad samlag och kärlek är, enligt wikipedia
 
Oscar och Pål läser upp inskickade brev
 
Igår blev en fullsatt och fantastisk releasefest #2 på Inkonst. Vi såg nya brevfilmer, en bakom-film, det underbara jazz-bandet Tack för kaffet spelade för oss och inskickade brev blev upplästa. Det blev en otroligt mysig novemberkväll med höga skratt, fniss och värme. 
 
Och vet ni vad, idag startar bloggen! Varje onsdag publiceras en brevfilm, därmellan dyker det upp brev, citat och ljudberättelser. Vi har fått in så mycket material att det kommer något att uppleva varje dag under vintern. Om några timmar kommer äntligen den första brevfilmen!

SVT-REPORTAGE 3 DECEMBER

 
Idag filmade SVT ett reportage om EX-IT. Det kommer sändas på Sydnytt och deras webb. Det kan hända att det även visas på Landet Runt och Kulturnyheterna, men det vet vi inte ännu. Vi berättar när vi vet mer. Håll ögonen öppna! 

UPPDATERING
En kort version börjar sändas i morgonsändningarna den 3 december. Den långa versionen sänds i 19.15-sändningen och kommer att finnas på svt.se/sydnytt.

1 VECKA KVAR TILL EX-IT RELEASEFEST # 2

 
Det börjar dra ihop sig och nu är det 1 vecka kvar tills dörrarna på inkonst öppnas och 
EX-IT Releasefest #2 brakar igång! Kom gott folk!
 
NÄR: Tisdag den 27 nov, kl 19:00
VAR: Bergsgatan 29, Malmö
ENTRÉ: 80kr i dörren
 

BULLFITTOR OCH VARM CHOKLAD PÅ STAN MED EX-IT

  
Nu är det kallt i luften och vi går alla med mysiga vantar och halsduk upp till nästippen. Kom och fika med oss imorgon på bron mellan Södra förstadsgatan och Södra Tulldagan. Vi bjuder dig på en bullfitta, varm choklad och självklart en liten pratstund i kylan.
 
Vi ses!

VANILJHJÄRTAN MED SOFIA

Vi är lättflörtade med vanilj- och pepparkakshjärtan. En trevlig och mysig intervju-fika med Sofia för tidningen Mahskara. 

2 VECKOR KVAR TILL EX-IT RELEASEFEST # 2

 
Nu är det bara 2 veckor kvar till EX-IT Releasefest #2. Kom till Inkonst gott folk!

 

NÄR: Tisdag den 27 nov, kl 19:00
VAR: Bergsgatan 29, Malmö
ENTRÉ: 80kr i dörren


VI ARBETAR PÅ...

Affischering med Sophia
 

FÖRBEREDELSER FÖR RELEASE #2

 
Repetition inför releasen med Oscar, Pål och Erik
 
På Inkonst den 27/11 kommer det bjudas på nya brevfilmer och lite annat smått och gott. Vi vill vara lite hemlighetsfulla, så ni får överraskningar under kvällens gång. Vi ser fram emot att få dela denna intima novemberkväll med er! 
 
Ses där!

EX-IT teaser #2

 
 
Här finns facebookevent för releasefesten där ni kan tacka JA och bjuda in alla vänner!
Vi ses om 3 veckor på Inkonst! 

HÖSTFIKA MED EX-IT

 
Om du inte har hängt på Friisgatan innan, så är det på tiden nu! Ta dig in i värmen på café Sorl eller café Mocca, sätt dig med en go kaffe och dela med dig av dina ex-minnen till oss. Lägg sedan minnet i en av EX-IT-lådorna som finns placerade på de olika fiken. Vi har även kvar vår låda på café Cosmopolitan, där var ni riktigt flitiga förra säsongen (det tackar vi för!). För dig som studerar på Malmö högskola och vill ta en paus i pluggandet för att du bara måste få din ex-historia nedskriven en gång för alla, gå upp till biblioteket på Orkanen, där hittar du oss!

Vi ser gärna att dina minnen pryder vår blogg under vinterns gång, så sätt igång och rensa hjärnan på kärleksskröfs!

RSS 2.0