AFFISCH!


RELEASE- OCH MINGELFEST PÅ INKONST - EX-IT SÄSONG 2

"Det är inte hen i filmen som har skrivit brevet"

 

Fylla och ångest, smink under ögonen och kiss på benen...

 

Nu är det dags att gräva ned oss i ex-träsket igen och ännu en gång hylla våra ex. Vilket vi så klart gör med glädje, humor och lite lite ångest.


Kom till Inkonst, med eller utan ditt ex, och ta del av releasen för säsong 2 av EX-IT! Kvällen kommer bjuda på ypperligt god stämning i form av liveframträdanden med musik och gamla ex-minnen. Ni får följa med oss bakom kameran under en inspelning och självklart kommer ni att få flera smakprov från våra nya filmer. Dela gärna med dig till oss under kvällens gång av dina historier.

 

Kom ihåg – Inga upplevelser är små!

 

VAD: EX-IT release- och mingelfest
NÄR: Tisdag den 27 nov, kl 19:00
VAR: Inkonst, Bergsgatan 29, Malmö
PÅ FILMDUKEN: Teater Papillon
ENTRÉ: 80kr i dörren

exitfilm.blogg.se


TACK!

 
Igår var vi på Konstprettons filmkväll på Inkonst. Det är alltid kul att se brevfilmerna på storbildsskärm med publik som reagerar. Vi tackar Martin från Konstpretton som arrangerade kvällen och ställde utmärkta frågor om filmskapande! Det blev intressanta och personliga diskussioner med Marcus Tegler, Drazen Kuljanin och publiken.
 
Tack för en varm och fin höstkväll!

KONSTPRETTON ♥ EX-IT 15 OKTOBER

OM EN VECKA!
Konstpretton, med stöd av Malmö stad, presenterar en härlig filmkväll där vi tittar på och diskuterar film med Malmöanknytning.

▸ EX-IT visar sina kortfilmer som är inspirerade av Bullens brevfilmer. I korta små stycken får vi se de där stunderna som i vanliga fall bara lever i minnet. Den där kvällen när en drog hem ett one night stand som inte blev vad en hoppades på eller den där jobbiga situationen som uppstår när saker ska hämtas hos exet.

▸ Det nya spännande projektet From Malmö with Love presenteras av filmskaparna bakom det. 

▸ Drazen Kuljanin kommer och visar och pratar om sin film 2038, en sci fi-kortfilm i Malmömiljö, som nyligen vann pris på Noo Maraton. 

▸ Marcus Tegler, en av skaparna bakom Vi älskar dig Malmö, från Teglerfilm.

Efter filmen kommer vi att ha en paneldebatt där vi diskuterar både de medverkandes filmer och filmskapande och filmklimat i Malmö i allmänhet. Vi inbjuder publiken att delta i debatten och tycker det skulle vara jätteintressant att höra vad andra har för erfarenheter från filmskapande i vår fina stad. Mellan filmerna blir det musik och skönt häng.

Varmt välkomna!

▸ Måndag 15/10 
▸ Tid: 19.00-22.00
▸ På Inkonst. Rum: Klubben
▸ Entré: 30:-
 

RSS 2.0