DET HÄR HÄNDER!

Under kvällens filminspelning hade vi filmaren och vännen Ellinor Andersson med oss på plats. Hon gör en behinde the scene - kortfilm. Där får ni se hur vi hanterar arbetsreglerna och hur snabbt det går när man har kul tillsammans!
 
Ni undrar varför vi inte alltid publicerar filmerna direkt? Vi har ju våra regler: max 2 timmars inspelning, 2 timmars klipp och 2 timmars ljudläggning. Då borde vi kunna producera ett tiotal filmer med rask fart. Men alla i EX-IT har heltidsstudier eller jobb. Det krävs en hel del planering för att få ihop allt inför filminspelningarna med locations, manus, skådespelare, foto, ljud, statister och kostym. Att planera allt tar längre tid än att faktiskt framställa brevfilmen. 
 
Dessutom vill vi ha en releasefest så vi kan fira den nya starten med er alla! När datum, underhållning och lokal är bokat för releasen är ni de första som får veta. Ni får helt enkelt vänta med spänning! Och fortsätt skicka in era minnen, citat och situationer till oss. Vi behöver oändligt mycket material! 
 
Tack!

VI SÖKER STATISTER TILL EN FEST


Foto: Evelina Hultqvist
 
Vill du vara med på en filminspelning? JA!

6 Oktober
I Malmö
Ålder 20-35år
Filminspelningen startar kl 16.00
Klädsel: Fest!
 
Skriv till oss via "Kontakta oss" Märk mejlet: Statist 6oktober
 
Mer information om exakt lokal kommer när det närmar sig!

LÄNGS VÄGEN


 
"Två lastbilschaufförer möts på en rastplats. En svensk Brokeback Mountain i kortformat."
 
Nettan, en bästa vän, ska visa sin och Jerrys kortfilm "Längs Vägen" på SVT2 imorgonkväll Kl. 20.50! Det är häftigt, starkt och så otroligt bra jobbat. Missa inte!

EX-IT GÖR DITT MINNE TILL ETT VYKORT

Visst vore det coolt om ett av dina ex-minnen kunde få sitta på ett kylskåp två kvarter bort ifrån där du bor? Kanske hos en okänd person som kan känna igen sig i det du skrivit eller bara tycker att ditt minne är klockrent?! Eller kanske du rentav bara vill sätta ditt minne på pränt på ett vykort och skicka iväg det till ditt ex som en liten påminnelse om vad som skedde och vad du kände just där och då. 

 

EX-IT trycker nu upp nya vykort inför säsong 2 och vi behöver din hjälp att fylla dem med roliga, underliga och/eller sorgliga citat om en svunnen kärleksepok. Det kan vara ett sms, en dikt, ett brev eller andra tankar om relationer du haft men som inte riktigt gick som du tänkt dig. EX-IT välkomnar allt! Självklart kommer din text också att visas här på bloggen tillsammans med allt annat göttigt som publiceras under säsong 2. 

 

Så, ta dig en liten funderare och skriv några rader till oss!

 

Här är exempel från förra säsongen: 

 '


UTVECKLINGSMÖJLIGHETER BUBBLAR UPP

Foto: Fanny Hansson
 
Nya diskussioner, energier och utvecklingsmöjligheter bubblar upp. Vi ansökte om fler kollegor för ett tag sedan och är nu i början av att lära känna de personerna vi valde att samarbeta med. Det inleds alltid med det första nervösa mötet, sen skrattar man tillsammans åt något och därefter känns allt jättebra.
 
Vi får även förslag om andra sorters samarbeten och det känns otroligt spännande! Mycket händer även om det ibland kan vara lite tyst på bloggen. Tveka inte att kontakta oss om ni vill samarbeta på något vis!

FILMINSPELNING


Igår hade vi vår första filminspelning inför vinterns release av EX-IT säsong 2. Vi skyndar oss att filma brevfilmer med utomhusscener. Som vanligt blev det mycket skratt och högt tempo.
 
Vi påminner er att skicka in till oss! Vi behöver alla möjliga tankar, situationer och känslor om gamla kärleksrelationer. Det är tillsammans vi skapar bloggen och utan era bidrag är vi bara nördiga filmarbetare.
 
Vi tackar Camilla Melin för att hon hade ett par Buffaloskor gömda i sin källare som vi kunde låna, Sandra Stjernfeldt och Sigrid Körling för sina utmärkta statistinsatser och Debaser för fin inspelningsplats!

RSS 2.0