VI ÄLSKAR SAMARBETEN!

EVELINA H
EVELINA HULTQVIST
Evelina är vårt stillbildsarkiv. Vi får välja och vraka bland hennes fotografier till breven som vi får in. Vi älskar detta privilegium! Hennes bilder är sköra, vackra och starka.


drazen
DRAZEN KULJANIN
Drazen är en underbar filmkollega med känslan för det unika ögonblicket. Drazen är fotograf och klippare till några av brevfilmerna. Vi slutar aldrig skratta tillsammans, bästa betyget!


MAKE IT
THE LOST CREW
Malmöbaserat indieband som har gjort den underbara låten Make it, som är vår vinjett.  We wanna make make make it with you.


FANNY
FANNY HANSSON
Fanny är en duktig stillbildsfotograf som har en varm och magisk känsla i sina bilder.  Vi får använda oss av hennes fotoverk och hon har gjort vår webblayout, som vi är väldigt nöjda med!


SCRAPS
SCRAPS OF TAPE
Egensinnig postrock som turnerat genom Europa och Japan. Energiska rytmsektioner och explosioner om vartannat. Vi har fått tillåtelse att använda deras kraftfulla musik, vi kan inte annat att älska den tillåtelsen.


TO ALL
TO ALL MY FRIENDS
Överkörda djur, cowboys och längtan efter berg är några av sakerna som indiefolkpopduon sjunger om i sina låtar. Vi sjunger med och väljer bland deras musikarkiv till brevfilmerna.ELLINOR ANDERSSON
Ellinor är en varm filmkollega och en träffsäker filmberättare. Hon följde oss med sin kamera under release & mingelfesten på Babel.


CAMILLA MELIN
CAMILLA MELIN

Camillas fotografier berör och inspireras av motsatsförhållande, starka karaktärer och levnadsöden.  Passar oss perfekt, vi får ta del av några av hennes vackra verk tillsammans med breven som vi får.


VÄDRET
VÄDRET
Vädret är Marcus Nilsson soloprojekt, gitarristen i Scraps Of Tape.  Vädret ger oss en varm biljett till ett sagoland i den skånska landsbygden.  Älskvärt!

 

 

Om du vill samarbeta med oss på något sätt är det bara att höra av dig.

Vi älskar samarbeten!

Trackback
RSS 2.0