TEATER PAPILLON

 

LINA LINDERBERTH
Lina är en av de som drar i trådarna i marknadsföringsgruppen, men utgör också en del av den förträffliga skådespelartruppen. På vardagar tjänstgör hon som socialsekreterare och varje måndag börjar hon ett sundare, nyttigare liv som raseras varje fredag.
 


MANOLO DIAZ RÄMÖ
Manolo är fotograf och ljuddesigner för EX-IT. Han bor i Köpenhamn och är fett cool. Eller han tror det åtminstone. Han älskar färger, söndagspizzor och dansa tills solen går upp.
 
 

ANNAMIA OLVMYR
Annamia är kvinnan som är regisserar alla brevfilmer, är projektledare, klippare och skådespelerska för EX-IT. Hon studerar Film och Media på Malmö högskola. Älskar saltgurka, naket och längtade i ett halvår till Men in Black 3 kom på bio.
 


SOPHIA LIGNERCRONA
Sophia är med i marknadsföringsgruppen och är skådespelerska i EX-IT. Hon har precis avslutat en Mode & Design utbildning. Hon vill börja fäktas till hösten, jobbar ibland som teaterlärare och gråter när robotar dör i filmer (speciellt när Bumblebee är på väg och ska dö i Transformers 3)
 
 
PÅL HEDBERG
Pål är den skrivande trädgårdsarbetaren. I EX-IT lever han runt som skådespelare, copy och var dessutom som konferencier på releasefesten på Babel. Badar gärna naken men sover helst i kallingar (bredvid en vacker kvinna).
 

ALYSSA LEWIN
Alyssa är EX-ITs alltiallo. Hon har precis tagit sin examen i kultur- och medieproduktion där hon lärt sig bemästra mottot - just fucking do it. Har fobi mot korv och nyckelben men barnsligt förtjust i regn.


RICKARD STURESSON
Rickard är skådespelare, spelar ofta killen det inte går så bra för. Jobbar som journalist i Kristianstad. Har en förkärlek till majonäs och den mycket underskattade sporten Ultimate Frisbee.


CHRISTIAN EHRNSTÉN
Christian gör nytta framför kameran och genom att framställa grafiskt material. Är lite av en "applådhora" på fritiden och tämligen seriös ingenjörskonsult på arbetstid. Borde sluta snusa, motionera mer och lära sig dricka whiskey.
 
 

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Kul med olika människor. Vore trist om alla var lika och ingen skillnad fanns, bättre med hetero, gay, bi sexuella, mörk, ljus hud, städare, forskare, tekniker, socionom , snäll och dum, sol och regn osv. Vad är jag? Svar: jag är olika från dag till dag, ingen dag är exakt lik nästa osv. Ler! Må väl och trivs med ert jag. Mvh Fredrik.

Svar: Vi håller med! Fint med olika.
exitfilm.blogg.se

2012-07-11 @ 19:07:01
URL: http://socialpsychology08.blogg.se/needs

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0